semnatura
pliant

Cursuri organizate in cadrul proiectului SENS, ID 127604

SENS - pentru cariera TA!

ANUNŢ IMPORTANT !

Asociaţia Psihologilor Gorjeni , S.C PAIDEA SRL și F.N.C.T “Ecaterina Teodoroiu”, organizează în cadrul proiectului “SENS-Șanse Egale și Nediscriminare pe criterii de Gen”, cursuri de calificare/ recalificare/ dobândire de noi competenţe pentru un număr de 531 de persoane, din care – 400 de femei fără ocupaţie și 131 de persoane aparţinând unui grup vulnerabil (atât femei cât și bărbaţi).

Cursurile se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Se asigură transport gratuit, din localit. de domiciliu la cea în care se desfășoară cursurile și retur, precum și o subvenție în bani/fiecare participant. La finalizarea cursurilor putând fi obținute certificate de calificare/recalificare recunoscute pe plan național și european, pentru următoarele meserii: Cofetar, Patiser, Ospătar, Lucrător în comerţ, Manichiurist/ Pedichiurist, Îngrijitor bătrăni la domiciliu, Frizer; precum și certificate de absolvire pentru Comunicare în limba engleză, Manager de proiect, Competenţe antreprenoriale, Competenţe sociale și civice - Dezvoltare personală.

Cursurile se desfășoară la sediile/pct. de lucru ale entităților care le organizează sau în localitatea dvs. Mai multe detalii puteţi obţine de la biroul din Târgu-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 36, la primăria din localitatea dvs. sau la datele de contact menţionate mai jos. *Grupurile vulnerabile în principal vizate, sunt: Femei; Familii care au mai mult de doi copii; Familii monoparentale; Victime ale violenţei în familie; Persoane care traiesc din venitul minim garantat; Persoane care locuiesc în comunităţi izolate s.a.

0770.852.025, contactfnct@gmail.com ; 0253 22 22 27, office@paidea.ro,

0722.326.525 / 0767.832.822, contact@apsg.eu

Posted in Noutati on Sep 15, 2015